joi, 25 martie 2010

Friptura din muschi de porc cu legume

Am avut muchiuletul de la porc in congelator si l-am scos sa il prajesc. Am pus si niste legume langa el si a fost o cina foarte gustoasa.

Am folosit:
un muschiulet de porc (peste i se mai spune)
2 morcovi1 ceapa
6 catei de usturoi
sare, piper, boia2 linguri ulei
Muschiuletul se condimenteaza cu sare, piper si boia si se pune intr-o cratita impreuna cu legumele taiate marunt. Se acopera cu apa si se lasa la fiert cam o ora. Se adauga usturoiul taiat marunt , se incearca carnea si daca e gata se descopera oala sa se evapore toata apa iar muschiuletul se lasa putin la prajit pe ambele parti. Se serveste alaturi de legume.
O mancarica foarte buna.
Pofta buna!!!

3 comentarii:

Sarea in bucate spunea...

buna Bianca! arata bine fripturica! apropo de tortul meu: pe margine am pus foaie de cremes sfaramata...fiind frisca pe margini am luat cu mana si presat usor pe margine, normal ca(virgula) cade, dar surplusl il luam si il puneam mai departe, pana am acoperit toata marginea, dupa care, asa cum ai zis si tu, am curatat tava, am spritat niste frisca la baza, iar sus am pus capsuni. nu e greu deloc sa ornezi, am taiat feliute capsuni si am inceput sa-i pun, printe am pus felii de kiwii....incerci, plus ai avntajul ca poti modifica, nu-ti place o feluita o iei si o pui altfel....incearca ca ai sa reusesti ,sunt convinsa!tapetatul pe margini cu nuca cu ce o fi, cred ca este acelasi, atata timp cat ai o baza de care sa se lipeasca..te poti folosii si de spatula..eu mi-am folosit mana:)))

Bianca spunea...

Multumesc mult draga mea de informatii.
Te pup

Anonim spunea...

wondeгful ρut up, verу informаtive.
I рondеr whу the oρpoѕite speсіalists of this sectοr dοn't realize this. You should proceed your writing. I'm
surе, you have a huge readers' base already!

My webpage - fast payday loans

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons