miercuri, 27 ianuarie 2010

Cartofi cu maioneza si snitel din piept de pui

Nu am mai gatit mare lucru in ultimul timp.
Totusi a trebuit sa mancam ceva asa ca...am fiert niste cartofi si i-am lasat sa se raceasca.
Am facut o mioneza dintr-un ou si putin ulei.
Am taiat 2 fire de ceapa verde.
Am amestecat toate ingredientele si mi-au iesit cartofi cu maioneza pe care eu ii ador.
Langa cartofi am facut niste snitele din piept de pui.
Muratura, am facut sfecla rosie. Am fiert sfecta 50 minute in oala cu presiune, am curat-o apoi de coaja, am facut o apa cu otet, sare si zahar in care am fiert niste boabe de chimen si am pus-o peste sfecla taiata cubulete.
Si a fost o amiaza delicioasa.

Pofta buna!!!

2 comentarii:

Cristina spunea...

Si eu fac de multe ori cartofi cu maioneza insa la maioneza pun o cutie mica (200 ml) smantana. Mi se pare mai usoara maioneza astfel si nici nu e gretoasa .

Bianca spunea...

Stiu ca unii pun. Mie tocmai aia imi place ca e maioneza pura si mie imi place asa. Am incercat sa pun si smanatana dar...nu au iesit asa buni.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons