E asa de simplu de facut aceasta tocanita!!!
Am facut aceasta tocaita pentru 2 zile, 4 persoane.
Avem nevoie de:
700 g ciuperci champinion
2 cepe
3 linguri ulei
un gogosar rosu (eu am scos din congelator)
morcov si patrunjel din borcan (se pot adauga si proapeti)
1 lingurita boia de ardei rosie
cateva frunze de patrunjel
3 linguri faina
4 linguri smantana
200 ml lapte
200 ml lapte
sare, delikat
La sfarsit adaugam patrunjel tocat marunt, sare si delikat.
Cu cele 3 linguri de faina, 4 de smantana si 200 ml lapte facem o dresatura pe care o turnam peste tocanita noastra.
Lasam sa fiarba si cand clocoteste stingem focul.![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgiynob5IppOweW163BYBBR34OOhlJnB0p2AZiN3Y2jv6J86G_fE1np1JqrDHehEWmvYrK-JOo3mdvgCd70N6ZKAd76MeCwM6LxIide5OhwkZDP82M0XRWd_4RwxNIcqd2Qdc8BayDJC-u0/s200/100_4010.JPG)
Separat am facut o mamaliga, si am servit impreuna cu mamaliga si gogonele din butoi. (peste mamaliga daca nu tineti neaparat la calorii va sugerez sa puneti si niste smnatana ca e mai buna:))
O minune.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTsor4hV2LoA7syuK7jjL2KoxLI56i5q5UqHT5LbyvWGjhDmxjrJY8GqmRZvS2UcaB1i_wxEdeG2vjaXLfLukaVq_XPA81m8kH0sFiRv5rguaaYv42DU4xldG4F7pOtYqC_OsT5OK56TpF/s200/100_4014.jpg)
Pofta buna!!!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu