duminică, 8 noiembrie 2009

Chiftele din carne tocata

De cina am facut in aceasta seara chiftele. Toata lumea stie sa faca...eu va dau ideea ce sa faceti de mancare:)
Eu am pus:

o jumtatate kg carne tocata
10 catei de usturoi
o ceapa mica
2 felii de paine
2 oua
sare, piper

Carnea am condimentat-o cu sare si piper , ceapa am tocat-o marunt si am pus-o peste carne, usturoiul pisat si el, am inmuiat painea in apa calduta dupa care am stors-o si am pus-o peste compozitie, am spart 2 oua , sare si piper si am amestecat.
Le-am prajit in ulei incins.
Le-am servit calde cu mustar si ketchup si cu paine proaspata.
Pofta buna!!!

2 comentarii:

Cristina spunea...

Incearca sa le faci la cuptor. Sunt mult mai sanatoase si sunt foarte bune. Eu formez chiftelele si le pun in tava, pe hartie de copt. Le coc pe o parte, apoi le intorc pe partea cealalta pana se rumenesc. Ia mai mult timp dar pe cat posibil evit prajelile.

Bianca spunea...

Mersi de pont. Nu am mai auzit de chiftele la cuptor dar poate voi incerca.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons