duminică, 25 octombrie 2009

Ceafa la gratar cu cartofi aurii

Azi am gatit ceafa la gratar cu cartofi aurii.Nimic mai simplu.

Am cumparat :
4 bucati ceafa de porc
1 kg cartofi rosii.

Cartofii se curata si se taie in 4 sau 6 dupa care se pun la fiert 7 minute. Dupa 7 minute se scurg de apa, se condimenteaza cu delikat si boia de ardei dulce
si se prajesc in baie de ulei cam 10 minute (eu am cratita pentru aragaz cu sita ca la fripteuza).

Intre timp se pregateste ceafa, se spala carnea, se bate, se condimenteaza cu sare si piper, si se prajeste pe gratar.

Am servit impreuna cu castraveti murati rondele si cu mujdei de usturoi facut cu smantana.
Simplu nu?
Pofta buna.

1 comentarii:

Silvia spunea...

Super mancare ! Vad ca va place si voua reteta de cartofi aurii si noi o facem foarte des .

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons