vineri, 18 septembrie 2009

Ciolomada iute

Pentru a va bucura si iarna de o muratura acrisoara si iute la o ciorba puteti sa puneti la borcan legume cu ardei iute
Eu am pus in acest an:

1 kg ardei galben cu rosu combinat
300-400 g ceapa
6 ardei iuti (daca va place mai piscos puneti mai mult)

Taiati ardeii si ceapa prin robotul de bucatarie sau cu cutitul marunt. Aveti grija la ardeiul iute sa va spalati bine pe maini.

Puneti compozitia intr-un lighean si adaugati 150 ml otet, 200 g zahar, 50 g sare pentru muraturi. Lasati 24 ore.
A doua zi puneti compozitia in borcane impreuna cu zeama lasata, deasupra puneti conservant si puneti pe raft.
Nu e mare filosofie sau greu de facut si iese ceva gustos.
Asa arata...

1 comentarii:

Anonim spunea...

ESTE O RETETA FOARTE DELICOOASA EU O FAC DE MULT TIMP EU MAI PUN SI GOGONELE POFTA BUNA

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons