Acest blog l-am creat pentru cele/cei care sunt in pana de idei si nu stiu ce sa gateasca pentru ziua in curs. De multe ori am avut aceasta dilema si am apelat la carti de bucate sau la internet.
Pagini
▼
marți, 23 noiembrie 2010
Pireu, pulpa pane, varza calita
Idee de meniu:
Pulpe de pui in pesmet
Pireu de cartofi
Varza calita.
Oricine stie sa faca asa mancare:) Noua ne place foarte mult combinatia.
Pranzul nostru de duminica a fost ceea ce se vede.
Pulpele le-am spalat, sarat, piperat, le-am trecut mai intai prin faina, apoi ou si pesmet. le-am prajit la foc mic pana s-a rumenit pesmetul.
Varza am tocat-o si am pus-o la prajit in putin ulei. Am tot amestecat pana a scazut bine si a prin o culoare maronie. Sarea si piperul il pun doar cand sting focul pentru a nu lasa varza apa. Am adaugat si putin otet sa fie mai gustoasa si atunci nu mai e nevoie sa mancam cu muratura.
Pireul l-am facut cu unt si lapte.
Toate impreuna au format un pranz delicios.
Pofta buna!!!
minunat meniu!am sa fac si eu la sfarsitul saptamanii!imi place ideea cu varza calita!
RăspundețiȘtergere@Geta si mie imi place foarte mult varza calita
RăspundețiȘtergere@ Gaby nu sunt mare fan al fructelor de mare. mersi de link.