Acest blog l-am creat pentru cele/cei care sunt in pana de idei si nu stiu ce sa gateasca pentru ziua in curs. De multe ori am avut aceasta dilema si am apelat la carti de bucate sau la internet.
Pagini
▼
joi, 6 septembrie 2012
Rozmarin congelat
Cine nu vrea sa aiba tot timpul condimente verzi in casa? Am vazut aceasta tehnica pe multe bloguri asa ca am urmat-o si eu.
Am cumparat un ghiveci de rozmarin, am desfacut acele bucata cu bucata, le-am pus in recipientul congelatorului care face gheata , am pus apa si le-am lasat peste noapte la congelator.
A doua zi le-am scos si le-am pus intr-o punga si le-am pus din nou la congelator pentru cand voi avea nevoie de acest condiment (care merge foarte bine la carnea de pui)
Puteti pune orice leguma, orice ..puteti pasa legumele sa faceti o pasta si sa o puneti la inghetat iar cand aveti nevoie la iarna va fi un condiment minunat.
Dar de ce nu ai pastrat rozmarinul in ghiveci si il aveai asa toata iarna?
RăspundețiȘtergereBogdana.. nu am cumparat ghivezi, am cumparat rozmarin de la Metro in caserola.
RăspundețiȘtergere