Pagini

joi, 1 decembrie 2011

Ciorba de fasole boabe in paine 2

 
Astazi este 1 Decembrie, ziua nationala  a Romaniei. Cum puteam sarbatori decat acasa cu familia gatind si mancand o mancare tradiotionala romaneasca.
Ciorba de fasole cu ciolan afumat,  in paine alaturi de ceapa facuta cu putin ulei, sare si otet.
Reteta o gasiti (AICI)
La multi ani Romania, la multi ani tuturor romanilor!!!

10 comentarii:

  1. Foarte frumoasa prezentarea,de ciorba nu mai vb ca mi se face pofta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. oh da... oh daaaa... moooor dupa ciorba asta cu ceapa....

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna ciorbica, chiar ieri am terminat oala :))) Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici ca se putea o reteta mai buna pentru ziua Romaniei! Iar prezentarea este foarte frumoasa! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc fetelor..a fost foarte buna intr-adevar:)

    RăspundețiȘtergere
  6. vai ce pofta mi-ai facut cu ciorbita asta , nu uit cand am papat prima data la Alba Iulia la restaurantul din cetate asa ceva ;) , delicioasa este !!

    RăspundețiȘtergere