Pagini

duminică, 11 septembrie 2011

Oua in sos de rosii 2


 Va mai amintiti reteta aceasta? (Aici) Sunt sigura ca nu :)) asa ca azi am reluat-o si in bucataria mea si pentru voi.
E o reteta simpla, un mic dejun copios care se face foarte rapid si cu ingrediente pe care le gasiti in frigider.
De data asta am folosit:

3 oua (cu galbenus dublu)
o jumatate gogosar
o ceapa
200 g salam cu sunca
1 cutie rosii pasate
3 catei usturoi mari
putina sare
oregano
2 linguri ulei masline
parmezan (optional)

Modul de preparare e foarte simplu. Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa tocata marunt. Se lasa 2-3 minute sa se inmoaie dupa care adaugam gogosarul taiat marnt si sunca cubulete. Lasam sa sa inmoaie ardeiul cam 4-5 minute adaugam usturoiul taiat cu cutitul sotam 10 secunde
dupa care punem cutia de sos de rosii si amestecam bine. Presaram putina sare si oregano si adaugam si ouale.
Acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana cand ouale capata o crusta deasupra semn ca sunt facute (aprox 10 minute)
 Pregatim si niste felii de paine prajita si servim alaturi de ouale in sos de rosii.
Mie imi place foarte mult acest mic dejun si il fac destul de des.
Presaram deasupura putin parmezan
Merita sa il incercati.
Pofta buna!!!

10 comentarii:

  1. Prea mult imi dai de lucru la micul dejun... 15 min! Mai bine le dorm! :D
    Sau il conving pe tata sa se apuce de gatit :-/
    Pup. Faina reteta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noutate pentru mine,recunosc dar din ce e acolo imi plac toate!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. faina reteta.cum de ai nimerit toate cele 3 oua cu galbenus dublu???pup

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca e f bun! cred ca am sa incerc si eu as aceva, ins tilul meu evident:)) ff bun! bravo!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata bine ! pe mine m-ar tenta, dar al meu sa nu vada galben pe rosu ;) dar ce stie el? ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. E foarte buna reteta, mie una imi place foarte foarte mult.
    @Sarah...le-am nimerit ca asa le-am cumparat..eu cumpar oua pt tort de la o mica ferma de langa oras si este cand mai nimeresc si dinastea si tare ma bucur ca sunt duble decat ouale normale:)
    Pupici tuturor

    RăspundețiȘtergere
  7. Este buna papica ta.Te pup!Daca-ti face placere vino si pe la mine.

    RăspundețiȘtergere
  8. UUU, super, mai ales cu parmezan, cre ca e delicios!
    De la ce ferma iei ouale?
    Imi place noua fata a blogului, de unde ai descarcat sablonul? merci :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata tare apetisant. Trebuie sa încerc si eu!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere