Acest blog l-am creat pentru cele/cei care sunt in pana de idei si nu stiu ce sa gateasca pentru ziua in curs. De multe ori am avut aceasta dilema si am apelat la carti de bucate sau la internet.
Pagini
▼
luni, 1 noiembrie 2010
Tort Alba ca Zapada
Inainte sa plec la munte in acest weekend am facut un tort de ciocolata pentru o fetita de 2 ani, nepoata unui coleg de servici. Interiorul e din ciocolata , cu blat de cacao bine insiropat cu sirop caramel.
Biencuta ca mai faci draga mea, m ai innebunit cu torturile tale , sunt superbe, de nu o sa te trezesti tu cu mine intr o zi la tine la usa sa mi dai si mie sa gust din torurile astea uite bine...:))Esti fenomenala , felicitari!!!
Foarte fai tort, dar ce blat folosesti. Pentru mine conteaza mult ce are inuntru. Eu fac de exemplu creme cu mascarpone sau alta crema de branza. Ce blat folosesti si creme de care...
@Giovanna nu cred. Joi seara l-am facut:) Poate ti-am trimis poza pe mess. Nu mai stiu:) @ Surac folosesc blat de amandina bine insiropat. Creme deobicei mousse-uri .Mascarpone folosesc la tiramisu. Depinde de dorinta si gusturile celei/celui care cere. @ Sara multumesc frumos.
Bianca am revenit, mascarpone nu se foloseste numai la tiramisu ci si la creme diferite, delicate. Creme de branza, sunt perfecte pentru torturi si prajituri, asa se lucra in strainatate. Bine ca am lamurit pentru ca multi nu stiu sa faca creme bune si santoase, sper ca nu am deranjat.
da, cred ca mi l-ai aratat pe mess, precum si tortul sani. si acesta mi se pare deja vazut:)) oricum sunt frumoase amndoua. te perfectionezi cu fiecare tort. te pup
Biencuta ca mai faci draga mea, m ai innebunit cu torturile tale , sunt superbe, de nu o sa te trezesti tu cu mine intr o zi la tine la usa sa mi dai si mie sa gust din torurile astea uite bine...:))Esti fenomenala , felicitari!!!
RăspundețiȘtergereTe astept draga mea:)) Numai sa ma anunti din timp sa ma pregatesc:) Pupici
RăspundețiȘtergereE super, ce minunati se pot face azi pentru cei mici. Imaginatie sa ai, ca posibilitati sunt. Te pupik.
RăspundețiȘtergereFoarte fai tort, dar ce blat folosesti. Pentru mine conteaza mult ce are inuntru. Eu fac de exemplu creme cu mascarpone sau alta crema de branza. Ce blat folosesti si creme de care...
RăspundețiȘtergerenu l-am mai vazut????
RăspundețiȘtergere@Giovanna nu cred. Joi seara l-am facut:) Poate ti-am trimis poza pe mess. Nu mai stiu:)
RăspundețiȘtergere@ Surac folosesc blat de amandina bine insiropat. Creme deobicei mousse-uri .Mascarpone folosesc la tiramisu. Depinde de dorinta si gusturile celei/celui care cere.
@ Sara multumesc frumos.
Bianca am revenit, mascarpone nu se foloseste numai la tiramisu ci si la creme diferite, delicate. Creme de branza, sunt perfecte pentru torturi si prajituri, asa se lucra in strainatate. Bine ca am lamurit pentru ca multi nu stiu sa faca creme bune si santoase, sper ca nu am deranjat.
RăspundețiȘtergereinteresata de un schimb de banner?
RăspundețiȘtergere@Surac stiu ca mascarpone se poate folosi la orice crema. Deocamdata asa lucrez eu cu mouss-uri.
RăspundețiȘtergereda, cred ca mi l-ai aratat pe mess, precum si tortul sani. si acesta mi se pare deja vazut:)) oricum sunt frumoase amndoua. te perfectionezi cu fiecare tort. te pup
RăspundețiȘtergereMersi de lauda Giovanna. Pup
RăspundețiȘtergere