Pagini

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Taitei cu branza de burduf

   

O idee de mancare rapida , cu ingrediente minune care mai e si gustoasa pe deasupra. Oricine stie sa faca taitei cu branza...eu va dau  doar ideea.


Avem nevoie de:

200 g paste
sare
400 g branza burduf
2 linguri ulei

Pastele se pun la fiert impreuna cu putina sare/
Cand sunt fierte se scurg de apa si se trec sub jet de apa.
Intr-o cratita se pun 2 linguri de ulei, apoi adaugam pastele scurse si adaugam branza amestecand cu grija sa nu se zdrobeasca pastele.
Lasam la foc in jur de 5 minute sa se topeasca bine branza dupa care stingem focul.
Servim imediat .
Pofta buna!!!

6 comentarii:

  1. am papat cu branza dulce si cu telemea.dar cred ca si cu branza de burduf e la fel de yummy.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare mult imi plac retetele rapide,care te salveaza de o cina tarzie sau mai stiu eu din ce situatie!Cred ca sunt bune cu branza de burduf!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-ai facut pofta! acasa printre primele lucruri luate de ale gurii a fost branza de burduf...e tare buna, pacat ca nu se gaseste si aici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmmm, asta da bun! Eu îi servesc si cu o lingurita de marmelada de capsuni :D
    Pupici si o duminica frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere