Acest blog l-am creat pentru cele/cei care sunt in pana de idei si nu stiu ce sa gateasca pentru ziua in curs. De multe ori am avut aceasta dilema si am apelat la carti de bucate sau la internet.
Pagini
▼
sâmbătă, 10 septembrie 2011
Taitei cu branza de burduf
O idee de mancare rapida , cu ingrediente minune care mai e si gustoasa pe deasupra. Oricine stie sa faca taitei cu branza...eu va dau doar ideea.
Avem nevoie de:
200 g paste
sare
400 g branza burduf
2 linguri ulei
Pastele se pun la fiert impreuna cu putina sare/
Cand sunt fierte se scurg de apa si se trec sub jet de apa.
Intr-o cratita se pun 2 linguri de ulei, apoi adaugam pastele scurse si adaugam branza amestecand cu grija sa nu se zdrobeasca pastele.
Lasam la foc in jur de 5 minute sa se topeasca bine branza dupa care stingem focul.
Servim imediat .
Pofta buna!!!
mmm... yummyyyyyy.....
RăspundețiȘtergeream papat cu branza dulce si cu telemea.dar cred ca si cu branza de burduf e la fel de yummy.pup
RăspundețiȘtergereSimplu si delicios!
RăspundețiȘtergereTare mult imi plac retetele rapide,care te salveaza de o cina tarzie sau mai stiu eu din ce situatie!Cred ca sunt bune cu branza de burduf!Pupici!
RăspundețiȘtergeremi-ai facut pofta! acasa printre primele lucruri luate de ale gurii a fost branza de burduf...e tare buna, pacat ca nu se gaseste si aici!
RăspundețiȘtergereMmmm, asta da bun! Eu îi servesc si cu o lingurita de marmelada de capsuni :D
RăspundețiȘtergerePupici si o duminica frumoasa :*