marți, 13 martie 2012

Gordon bleu din piept de pui si cartofi la tigaie

Pentru duminica am pregatit gordon bleu din piept de pui. Foarte simplu de facut si sincer vroiam o schimbare ca m-am cam saturat de traditionalele snitele date prin ou:)

Asadar am folosit:


1 piept de pui mare
cateva felii de sunca
cascaval
1 ou
putina faina
pesmet
sare, piper.


cartofi fierti
2 linguri ulei masline
condiment pentru cartofi
2 linguri parmezan
Procedeul e foarte simplu, pieptul de pui l-am taiat pe lungime si am scos 4 bucati din el. Le-am batut putin si le-am condimentat cu sare si piper. Pe el am pus cate 2 bucati de sunca
si 2 bucati de cascaval.
 Am rulat strans si m-am ajutat si de cateva scobitori.
Am dat apoi rulourile mai intai prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet.
Le-am pus la prajit la foc mic pana cand s-au atruns bine (mie imi plac mai crocante asa ca le-am lasat mai mult)
Intre timp am pregatit si garnitura (preluata de la Adi Hadean).. si binenteles imbunatatita:)
care au fost cartofi fierti in prealabil pe care i-am taiat in rondele mai groase si le-am pus sa se prajeasca putin intr-o tigaie antiaderenta in care am pus 2 linguri de ulei.
I-am condimentat cu condimente pentru cartofi (rasnita Konany) iar cand s-au rumenit i-am scos afara si i-am asezat pe farfurie si am presarat parmezan.
Langa am pregatit o salata de rucola pe care am pus putina sare si cativa stropi de otet balsamic.
Foarte buna aceasta combinatie, rulourile au fost minunate, la fel si cartofii si salata.
Noua ne-a placut mult asa ca voi mai face cu siguranta aceasta reteta.
Incercati-o, nu veti regreta.....

  Pofta buna!!!

4 comentarii:

Cristina spunea...

Bun tare. eu nu apuc sa fac poze niciodata!

giovanna spunea...

vai ce bun.... ce as fi mancat si eu.... super

langmina spunea...

Imi place!E foarte bun!

Maya spunea...

Ador Cordon Bleu! Arata foarte apetisant!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons